Trött

Trött på att vara trött, förkyld varje morgon,  sedan trettondagen, haft en lunginflammation o en luftrörskatarr, dvs 2 pencillinkurer. Givetvis blir jag tillfälligt bättre, men aldrig riktigt fri, från förkylningskänslan i kroppen.

Ta det lugnt…

Försöker ta det lugnt, gilla läget, men så fort jag ser ljuset i tunneln, har jag en tendens att öka farten och lägga till längre promenader, sova/vila mindre göra lite mer och då slår febern till.

Varningssystem?

Börjar fundera om min kropp utvecklat ett varningssystem för att få mig på banan? Tyvärr har jag inte tålamod att vänta tills man är helt återställd, så van att gå i motvind o traska i lera och dy, så min lekamen har det som normaltillstånd att kämpa alla dar i veckan.

Recept?

Önskar det fanns ett recept eller en beskrivning på hur man, vi alla mer eller mindre sjuka, bör göra för att komma tillbaka efter vilket sjukdomstillstånd det än vara månde. Tänk så enkelt, man åkte till speciella rehabcenter och vips, så var man på banan igen. (Ler)

Meditation

Börjat meditera igen, tappat bort den kunskapen efter vägen. Hjälper mig att fokusera på det som är viktigt. Livet, nära o kära.. Ta hand om mig själv och andra..

Ensam

Är du ensam när du är själv, är du i dåligt sällskap

Jean-Paul Sartre
(1905 – 1980)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.