Fokus på mig….

Corona tar över

Senaste tiden har två händelser kommit till mitt liv, abrupt och motvilligt. Först Coronaviruset, som borrade sig in i medvetandet, rädsla, för att bli drabbad själv, att inte få hjälp om så sker? Så mycket sjukdom fanns plötsligt där, förr, nu och framtid, infiltrerade mitt sinne.

#inteimittnamn

Det andra som bara slog ner som en bomb, i mitt hjärta, var när Jimmie Åkesson (SD), delade ut flygblad, med texten ”Sweden is full” och undertecknade svenska folket och sverigedemokraterna! Se tidigare inlägg #inteimittnamn. Att se någon som jag inte respekterar, säga sig representera, mig.

Gör ont i hjärtat. Många tankar kring hur lilla jag skulle kunna göra min röst hörd?

Besegra tankarna..

Nu har jag landat, släppt på mitt kontrollbehov. Tagit reda på vad jag kan göra för att undvika Corona, fixat de mediciner jag behöver 3 månader framåt, gått igenom skafferiet. Check. Ev hundmat bör inköpas? Är nog en miniprepper i alla fall.. Men känner mig nu tryggare,…..

Angående JÅ och hans fadäs. Detta tror jag kan vara droppen för många antirasister. En startklocka för ”att nu får det vara nog”

Lugnet börjar sakta komma infinna sig igen. Många år sedan jag bestämde att inga dåliga tankar, får komma in till vårt hem. Inte längre än farstun.. en mental spärr, funkar klockrent.

Fokus på mig

Tillbaka till mitt LEVA projekt, att göra det som får mig att må bra..

Imorgon är det Workshop på schemat, blir jättespännande! Första gången i mitt liv. Kommer få kritik o lära mig lite versmått..

Att skriva är ett sätt
för mig att LEVA