Impulsiv, galen eller ej?

Idag hamnade jag på en sida för ”Daytrading” , man avsätter en stund, med att via en app el dator, göra begränsade insättningar på kort tid, typ en halvtimme, och få svar på hur investeringen gick på samma gång. blev jätteintresserad och såg en video på Youtube. Blev som besatt, kändes så bra att få instruktioner hur man gör.

Sagt och gjort, skapade ett konto, började läsa på och göra ett konto, de ville ha mitt kortnummer, inget konstigt egentligen, men vad jag inte fattade var att de ”tog” pengarna direkt! Å milde tid! Började genast tänka, som en beroende gör(?) Om jag satsar pengar och det går bra, kanske min man har liiite överseende? Herregud, fortsatte min utbildning på sidan, japp, skitenkelt! Hmm trodde jag..

Fast i ”Daytradingträsket”, direkt!

Aktiekurs uppåt
Daytrading ett sätt att investera

Investerade i en 50$ i aktier. japp den gick uppåt! Kollade på vad jag satt för summa för försäljning! Öhh, 5200$! Så jag avbröt i panik! Gick back 1.19%.
Nya tag! Köpte igen för samma summa (minsta belopp!) Satte 20% ökning innan jag säljer, vet inte om det är mycket? Får se imorgon, jag kanske borde vänta och se, eller ta tillbaka pengarna? Eller en del av dem? Tycker mig läsa till att det är en depositionsavgift på 50$.

Galen eller ej?

Är man galen eller ej?! Läst att skillnaden mellan galning och geni är hårfin, jag lever på hoppet! (ler, Ironi)

Kasta sig i luften
Att kasta sig in i något nytt, kan vara både skräckinjagande och hisnande..
För den likasinnade, modiga eller kanske
galna investerare, kolla nedan på detta Youtubeklipp..
För den intresserade, Hoppar itll Etoro , nytt namn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.