Se sig själv och andra.

Under min uppväxt fanns det ett uttryck, ”Det finns alltid de som har det värre”, själv har de orden inte gett mig tröst. Egentligen tyckt de haft en ton av, nonchalans. Att hur mitt mående, är egalt, totalt oviktigt för någon. En känsla av utanförskap,


Du skall älska din nästa såsom
Dig själv

Marcus 3:12

Egenkär

Tagit lång tid för mig att våga tycka om mig själv och mitt mående, att acceptera och få en viss insikt i, ”att jag duger som jag är”, fastän kropp och själ inte alltid varit på samma planhalva, och jobbat för samma mål..
Att börja lyssna på sig själv, har jag insett, innebär (för mig), att energi, kärlek och empati, finns kvar att förmedlas, till mina medmänniskor..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.