Att vilja mer än man orkar.

Idag har det blivit en vilodag, bör nog tänka mig för, nu då min inre energi, vaknat till liv och fått huvudet att vara lite mera på skaft som det brukar sägas. Jag har i många år, misshandlat min kropp, med att utsätta den för mer än den tål. Alltid kört på tills jag stupat. Tagit någon dags vila. Fungerade för 25 år sedan, men tiden har kommit ikapp.
Nedan en video som visar hur vardagen kan se ut för den utmattade..

Utmattad

Av ren envishet gick jag ini väggen, redan för 14 år sedan (2006), även fast jag varit/är sjuklig, så har jag stretat på, som alla gör. Men för mig, blev det att jag använde den energi jag inte hade, och lånade den av framtidspotten..
När jag till slut skulle betala tillbaka crashade jag fullständigt. Tagit lång tid, för mig att ändra tankebanor och sätt att handskas med denna sjukdom. För livet blir aldrig densamma, igen. Jag är numera ”stressallergiker”. Känner av nästan genast, då det blir för mycket….

Orsak till andras utmattning?

Jag har inget facit, varför så många andra, mestadels kvinnor har utmattning som diagnos? Men har en tro att det är de egna förväntningarna , på oss själva, från vår generation och arbetslivet, ställer till det? Alla livsöden är den andra olik. Det enda som man kan säga säkert, är att mer energi än vad som finns, har gjorts av med, ofta under lång tid.

Det enda som man kan säga säkert, är att mer energi, har gjorts av med, än vad som funnits, under lång tid.

Att vilja vara normal

Allt jag ville var att få ett normalt liv, med jobb, pengar, hus, vackert hem, många vänner, fantastiska resor och hobbies. Idag är min enda önskan att få vara frisk, må bättre och behålla den hälsa jag har, då kommer allt det andra gratis..

Allt jag vill idag är att få må bra…

Är därför mera rädd om mig, lite mera egenkär, försöker tänka efter före, men är mestadels hemmavid och utsätter mig inte alltför mycket stress…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.