Jag är en skrivare….

Ikväll har jag använt mig av affirmation, att via tanke, skrift och även bild, bekräfta för mig själv. Jag är en skrivande person, alltid varit, även om jag inte medvetet, tänkt mig att bli författare el så. Tyvärr kastat o bränt det mesta av det som präntats ned.

Ikväll börjar mitt lilla detektivarbete att rodda bland alla mina dikter, tänker att det kan vara kul att ha dem på samma plats, även om de kanske aldrig blir publicerade offentligt? Jag har noll koll hur mycket jag skrivit genom åren? Blir spännande….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.