Varför inte träffas IRL?

Ibland räcker tiden inte till det man borde göra……

Ledsen att vi inte kände varandra mer..

Idag möttes jag i mina sociala medier att en relativt nära släkting, till mig plötsligt avlidit, vid ca 70 års ålder. Har via dessa medier, även fått kontakt med hen, som haft ett mycket aktivt liv som skildrats med bilder och kommentarer. Det jag funderar över, är varför vi inte hann lära känna varandra bättre, träffas i IRL i vuxen ålder?

Egentligen har jag inget bra svar? Säga att tiden inte fanns? Jag har inte förrän senaste 10 åren upptäckt att mina rötter är viktiga. Facebook är ju fantastisk på det viset, att få kontakt med människor från förr och hitta släktingar som man inte har sett på ca 25 år?

Skuldkänsla

Försöker att inte skuldbelägga mig för att, inte tagit initiativ, att jag ändå sett o kommenterat hens liv i sociala medier, men blir ledsen att aldrig få chansen åter…

Finns ingen orsak egentligen, varför vi inte träffades. och fick chans att prata med varandra över en kopp kaffe. Annat än att vi aldrig möttes på samma väg? Men det pyr inom mig att jag aldrig tog karta o kompass för att se hur hans färd genom livet gick.

Dagens lärdom

Plötsligt händer det något i livet omkring en.
Som skakar om mig rejält. En människa dör.
Jag sitter här och försöker ta in vad som hänt.
Hur det påverkar mig? Jag har levt med döden så nära, i många år.
Så lätt att bli hemmablind och tro att det ”bara” gäller mig. Jag försöker leva mitt liv och ta vara på dagen som den kommer. Men, dagens lärdom:

citat Svenska nomader.se

/Lilla My

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.