Dimma

Idag har vi rådimma, känns som det passar mitt nuvarande humör.
Har satt livet på paus, gör inte mer än vad som behövs. Dimman omsluter mig och ger mig lugn o ro, som ett extra skyddshölje.

Svårt att finna fokus, men jag har bestämt mig för att välja glädje till livet, istället för att tänka på allt negativa som sker ändå. Visst, jag har drabbats av diverse allvarliga sjukdomar, men det gör mig inte per automatik, till en annan person.
Däremot begränsar det mig i det fysiska livet, orkar inte med ex långa promenader, ibland att umgås med vänner, allt bör planeras in, även vila..

Superkraft

Jag tänker att man utvecklar andra förmågor för att överleva, för att få balans i livet. Att målet är att vara 100% människa, om någon bit går förlorad, så kompenserar man, ofta med att utvecklas, bli mer kreativ, konstnärlig, mer datakunnig etc.
För mig så blir det så att idéerna flödas, blir kreativ i tankarna och tal o skrift, därav dikter som får mig att samla fokus. Eftersträvar att prova mina uppslag och koncept allt mer..

Min superkraft är att ha idéer, drömmar och visioner, ibland till förbannelse.

Varje ide föder en ny tanke. Ett evigt kretslopp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.